Skip to content
Phosworks.Studio

Din virtuella TV-studio

Studiomagi – gör något nytt

Har ni tröttnat på webinar och videosamtal? Studion är till för er som vill göra något nytt och inspirerande. Vi på Phosworks hjälper er att förverkliga alla kreativa och galna idéer ni kan komma på. Tro oss, vi älskar utmaningar men vi älskar kreativa lösningar mer.

“Phosworks virtuella TV-studio blev hjärtat i konferensen som drog en rekordstor publik. ”

Cecilia Borghoff, Marketing Project Manager Cytiva

screenshot castle

“Studio Studan ger oss chansen att berätta mer om hela Sirius Fotboll och de ger våra supportrar och medlemmar en möjlighet att känna sig närmare klubben”

Viktor Johansson, Kommunikatör Sirius

Green screen magic

Vi erbjuder en toppmodern virtuell TV-studio som enkelt kan anpassas till att matcha er visuella identitet. Med vår green screen kan ni förvandla studion till vad ni än önskar. Vi lämnar er inte, det lovar vi. Våra erfarna producenter och projektledare hjälper er hela vägen för att skapa en professionell sändning.

Samarbete med erfarna programledare

På Phosworks samarbetar vi med professionella och erfarna programledare som är redo att leverera – allt för att ni ska få den ultimata sändningen. Känner ni er inte helt bekväma med att stå framför kameran? Ingen fara, våra programledare ger er trygghet och guidar er genom hela sändningen.