Drift - Webbhosting

Det är oerhört viktigt med bra digital leverans. Vårt helägda dotterbolag Rackfish är skräddarsytt för ändamålet och erbjuder stort engagemang, kunskap och maximal prestanda. De levererar din webb, installerar, optimerar, gör den blixtsnabb i både Tokyo och Sundsvall samt fixar en livesändning i samma andetag.

Tjänster för din digitala kommunikation

Vi vet att många tycker att det här med hosting och webbhotell, domäner och servrar är lite jobbigt. Därför startade vi dotterföretaget Rackfish som erbjuder extremt snabb och säker hosting för bland annat Episerver, WordPress, Umbraco och Online Video.

Delad Hosting = Webbhotell

Webbhotell ska vara enkelt, kostnadseffektivt och smidigt. Ofta är det dock lite överbokat, opålitligt och krångligt. Det har Rackfish en lösning på. Vårt dotterbolag har aldrig sålt mest till flest och konkurrerar inte prismässigt. Nej, de tar betalt så att du som kund får den kvalitet du önskar. Det gäller service, hastighet och att sidan svarar. Ofta visar det sig att Rackfish ändå har ett lägre pris än konkurrenterna.

Läs mer om Delad hosting från Rackfish

Serverhosting

Dedikerade virtuella servrar. Alla fördelar av virtualisering utan nackdelarna med VPS och moln. Som att ha en egen server. Fast bra. Rackfish servrar levereras från eget moln. Tekniken är den bästa. Du får dessutom tillgång till virtuella servrar utan nackdelarna från både dedikerade maskiner eller VPS:er. De som provar Rackfish brukar inte vilja byta.

Läs mer om Serverhosting från Rackfish

CDN för webb och video

Våra kunder finns utspridda över hela världen och deras kunder finns på ännu fler platser. Det är tack vare CDN som Rackfish i ”lilla Sverige” kan leverera tunga kampanjer och ge slutanvändaren en bra upplevelse.

För att snabba upp en webbplats för besökare så är en av de bästa sakerna man kan göra att flytta allt tungt innehåll närmre publiken. En positiv effekt är också att webbservern slipper hantera alla förfrågningar om bilder och andra statiska filer. Det gör att den kan prestera mycket bättre. Rackfish CDN placerar innehållet närmre dina besökare på alla kontinenter. 

Täck hela världen till en låg kostnad

Att använda Rackfish CDN är ett kostnadseffektivt sätt att bygga en mer avancerad infrastruktur för digital leverans. Att alla världsdelar dessutom är inkluderade i grundpaketet är också ett starkt argument för att välja Rackfish.

SEO

Prestanda är en viktig parameter för sökmotorer. Snabbare webbsidor förbättrar chanserna för hög rankning.

Online video

Phosworks och Rackfish har ett tätt samarbete med flera kunder där videoleverans på nätet är helt affärskritiskt. Phosworks utvecklar och Rackfish sköter teknisk leverans och övervakning. Video på nätet är Rackfish specialitet. Oavsett om vi pratar om live-video, on-demand eller sändning med låg fördröjning. Rackfish sänder svenska och utländska evenemang och driftar lösningar för små och stora videosajter. Erfarenheterna sträcker sig från två års livestreaming av tupp i Mexiko och stickmaskin i Tyskland till sportklädesreklam i Korea. För att inte glömma galor, auktioner och tävlingar. 

Läs mer om Online video från Rackfish