Drift - Webbhosting

Phosworks helägda dotterbolag Rackfish är helt skräddarsytt för optimala digitala leveranser.  Rackfish levererar din webb; installerar, optimerar, gör den blixtsnabb i både Tokyo och Sundsvall samt fixar en livesändning i samma andetag. Det är mycket viktigt med bra digital leverans och Rackfish erbjuder stort engagemang, kunskap och maximal prestanda.

01

Tjänster för din digitala kommunikation

Det här med hosting och webbhotell, domäner och servrar. Vi vet att många tycker det är lite jobbigt. Det är därför Phosworks startade Rackfish.

Extremt snabb och säker hosting för bland annat Episerver,  WordPress, Umbraco, Online Video.

02

Delad Hosting = Webbhotell

Webbhotell är enkelt, kostnadseffektivt och smidigt. Ofta är det också lite överbokat, opålitligt och krångligt. Rackfish har en lösning på detta.

Rackfish har aldrig sålt mest till flest. Rackfish konkurrerar inte prismässigt utan tar betalt så att ni som kund får den kvalitet ni vill ha. Det gäller service, hastighet och att sidan svarar! Ofta visar det sig att Rackfish ändå har ett lägre pris än konkurrenterna!

Läs mer om Delad hosting från Rackfish
03

Serverhosting

Dedikerade virtuella servrar. Alla fördelar av virtualisering, utan nackdelarna med VPS och moln. Som att ha en en egen server. Fast bra.

Rackfish servrar levereras från eget moln. Tekniken är den bästa och hos oss får du virtuella servrar utan nackdelarna från både dedikerade maskiner eller VPS:er. De som provar Rackfish brukar inte vilja byta.

Läs mer om Serverhosting från Rackfish
04

CDN för webb och video

Våra kunder finns utspridda över hela världen och deras kunder finns i sin tur på ännu fler platser. Det är tack vare CDN som Rackfish i ”lilla Sverige” kan leverera tunga kampanjer och ge slutanvändaren en bra upplevelse.

För att snabba upp en webbplats för besökare så är en av de bästa sakerna man kan göra att flytta allt tungt innehåll närmre publiken. En positiv sideffekt är också att webbservern slipper hantera alla förfrågningar om bilder och andra statiska filer, vilket gör att den kan prestera mycket bättre. Rackfish CDN placerar ditt innehåll, närmre dina besökare på alla kontinenter!

Täck hela världen till en låg kostnad

Att använda Rackfish CDN är ett kostnadseffektivt sätt att bygga en mer avancerad infrastruktur för digital leverans. Att alla världsdelar är inkluderade i grundpaketet är ett extra argument för att välja Rackfish

SEO

Prestanda är en viktig pararmeter för sökmotorer. Snabbare webbsidor förbättrar chanserna för hög rankning.

05

Online video

Phosworks och Rackfish har ett tätt samarbete med flera kunder där videoleverans på nätet är helt affärskritiskt. Phosworks utvecklar och Rackfish sköter den tekniska leveransen och övervakning.

Video på nätet är Rackfish specialitet. Oavsett om vi pratar om live-video, on-demand eller sändning med låg fördröjning. Rackfish erfarenheter sträcker sig från livestreaming av tupp i Mexiko i 2 års tid, via stickmaskin i Tyskland till sportklädesreklam till Korea. För att inte glömma galor, auktioner och tävlingar. Rackfish sänder svenska och utländska evenemang och driftar lösningar för små och stora videosajter.

Läs mer om Online video från Rackfish