Reklamfilms
paketet

Har du ett budskap, en vara eller en tjänst som ska ut på marknaden? Då har vi ett enkelt och kostnadseffektivt reklamfilmspaket. Här är tre exempel på filmproduktioner som vi gjort med det erbjudandet som grund. Här nedan följer tre exempel på produktioner skapade med samma erbjudande som grund.

01

Kostnadseffektivt

För att hålla nere kostnaderna står du för budskap och medverkan. Utöver grundpaketet kan du välja att lägga till skådisar och statister. Känns det svårt att formulera rätt budskap? Berätta att du vill ha hjälp så löser vi det tillsammans. 

02

Varför film?

Inget skapar känslor som film. Idag är det dessutom lättare än någonsin att den önskade målgruppen med rörligt material. Det som tidigare innebar stora budgetar för sändningstid i TV kan många gånger bytas ut mot kostnadseffektiv och målinriktad digital marknadsföring på Youtube och Google.

03

Skalbart

En film kan tack vare rätt idé och modern teknik, som vår plattform Quick Spot bland annat används av de största reklamköparna i Sverige, återanvändas för att föra ut nya budskap. På så vis är lösningen skalbar och filmen kan därmed användas till flera kampanjer.

04

Så här funkar det

Vi träffas och går igenom den utmaning som du och ditt företag står inför och lyssnar in vad vi ska genomföra. Därefter tar vi fram en brief där vi bland annat summerar syfte och målgrupp. Det utgör en bra grund för att jobba fram en grundidé. När den är godkänd startar manusarbetet och produktionsplaneringen. Därpå väntar en dags inspelning och efterbearbetning, redigering/korrektur och slutlig leverans.

Priset för paketet, inklusive uppsättning av digital kampanj, för annonsering är 95 000 SEK exkl. moms per filmproduktion. Trafikavgifter till Google etc. tillkommer efter överenskommelse.

 

05

Vad som ingår

Förproduktion

Möte, idéarbete, manus, produktionsplanering, rekognosering, etc 29.000 SEK

Inspelning teknik

Kamera, ljus, ljud och övrig utrustning 5.000 SEK

Inspelning personal

Fotograf, produktionsledare/smink, regissör, produktionsassistent 25.000 SEK

Efterbearbetning

Redigering, ljudläggning/ljudmix, färgkorrigering, grafikarbeten,

speakerinspelning, speakerarvode, etc 20.000 SEK

Övrigt

Musiklicenser, projektledning, transporter, etc 6.000 SEK

Uppsättning av kampanj

Att producera filmen – eller flera filmer på samma tema – är första steget för att ni ska uppnå era syften och mål med kampanjen. Nu är det viktigt att er målgrupp får se kampanjen, att ni får spridning och syns i de ”vattenhål” där er målgrupp finns.

Phosworks är Googlepartner. Vi har certifierade digitala marknadsförare för både Googles och Youtubes annonstjänster som kan knepen för att nå er målgrupp med bäst effekt för er tänkta annonsbudget. Den här delen av erbjudandet kan ni välja att hantera själva och därmed få ett avdrag på priset. Kostnad: 10.000 SEK exkl. moms.