Webbutveckling

Söker du hjälp med webbutveckling, behöver du en ny webb, en kampanj eller ett intranät? Vi arbetar både med Open Source och licensbaserade Content management-system. Vi tar fram allt från enklare webbplatser till mer avancerade lösningar med komplexa integrationer som går hand i hand med aktuella förutsättningar och användarnas behov.

Umbraco, Episerver & Wordpress

Vi arbetar med flera olika CMS-system. Bland annat Episerver, Umbraco och WordPress. Episerver är ett licensbaserat CMS som kan användas till större externa webbplatser och intranät. Umbraco är ett kostnadsfritt CMS som bygger på öppen källkod och Microsofts .NET-plattform. (2017 vann vi pris för bästa globala Umbracointegration för ATG.se.)

När vi utvecklar företagswebbplatser, kampanjsajter och multisajtlösningar åt både mindre och större företag samt organisationer använder vi WordPress.

Våra utvecklare

Våra frontend-utvecklare arbetar med senaste teknik inom webbutveckling och gränssnittsutveckling, och backend-utvecklarna är vana vid komplexa projekt. Det kan vara allt från integrationer till att ta fram ett API för att exponera data eller för att utveckla en avancerad sökmotor. Vi har många års erfarenhet av webbutveckling av videosystem för videostreaming både för VOD och live-video.

Kontakta oss gärna och berätta om dina önskemål.