Om Phosworks

Phosworks är i dag en av Sveriges ledande digitala byråer med c:a 50 anställda. Genom att kombinera kompetenser inom strategi, rörlig media, design och teknik skapar vi dagligen affärsdrivande kommunikationsstrategier och digitala lösningar inom film och webb för ledande varumärken, exempelvis för ATG, GE, Shimano, Electronic Arts, Uppsala universitet och Svenska kyrkan.

01

Vårt erbjudande

För att vi ska kunna stärka ert varumärke genom budskap som ger effekt och digitala produkter som löser rätt problem bygger vårt helhetserbjudande på en lärande process utifrån ledorden insikt, innehåll och effekt.

Insikt

Insikt bygger på kunskap om ert varumärke och vad ni vill uppnå, research med empati för era målgrupper, trendspaning och analys. I kombination med vår breda digitala kunskap kommer vi fram till insikter som vägleder digital kommunikationsstrategi, varumärkesstrategi, digital produktstrategi och UX-arbete för att nå era mål.

Innehåll

Innehåll består av idégenerering följt av prototyparbete för att snabbt komma fram till kommunikations- och tekniklösningar som stöttar strategin och tar oss mot målet. Det är viktigt att fördela resurser på de idéer som löser problemet effektivast innan de produceras på riktigt. Vid stora projekt lönar det sig därför ofta att testa prototyper utifrån idén, för att upptäcka vilka detaljer, lösningar och budskap som tas emot bäst.

Effekt

Effekt innebär mätning och förslag till justeringar för maximal effekt. Ibland påverkar justeringarna innehållet, ibland påverkar de taktik eller strategi. För att veta vad vi ska mäta börjar vi tänka på effekt redan under insiktsfasen. Rätt trafikdrivande åtgärder är lika viktiga som kreativa lösningar för att ett budskap ska nå fram, och rätt tekniska plattformsval är avgörande för att kunna skala upp en framgångsrik teknisk lösning.

02

Phosworks vision

Phosworks digital ideas förändrar och förbättrar människors liv genom briljanta lösningar, för en hållbar framtid. Phosworks skall vara en utmanande drömarbetsplats för spetskompetens.

Visionen bygger på att vi tillsammans ska sträva mot hållbarhet, producera med professionell kreativitet i en miljö som präglas av flexibilitet, glädje och öppenhet.

Hållbarhet

Vi vill och kan göra skillnad. Vi kan genom vår kunskap hjälpa andra att göra skillnad.

Professionell kreativitet

Vi pratar aldrig om effektivitet utan att ta hänsyn till kreativitet och tvärtom, det är för oss professionell kreativitet.

Flexibilitet

Vår organisation är flexibel nog att odla och fånga upp kreativitet hos individer, att hantera olika sorters projekt, och att alltid fortsätta utvecklas.

Glädje

Vi tror på att glada medarbetare ger glada kunder som i sin tur ger lönsamhet.

03

Vi träffar gärna dig

Om du vill träffa oss så ses vi gärna. Du är alltid välkommen till slottet på en kaffe så kan vi prata igenom era idéer och behov.

Kontakt