Om Phosworks

Phosworks är en av Sveriges ledande digitala byråer med 50 kreativa talanger som triggas av att få varumärken att synas i mängden, och uppdragsgivare med höga krav att andas ut. Genom att kombinera spetskompetens inom strategi, rörlig media, design och teknik skapar vi affärsdrivande kommunikationsstrategier och digitala lösningar inom film och webb som tänjer gränser och gör skillnad.

Vårt erbjudande

För att stärka ditt varumärke med digitala lösningar, och budskap som flyger och landar rätt, bygger vårt helhetserbjudande på en lärande process utifrån ledorden insikt, innehåll och effekt.

Insikt

Insikt i varumärket, målgrupperna och affärsmålen är viktigt liksom trendspaning och analys. Kunskapen tillsammans med vår breda kompetens inom digital kommunikationsstrategi, varumärkesstrategi, digital produktstrategi och UX-arbete skapar resultat.

Innehåll

Innehåll består av idégenerering följt av prototyparbete för att snabbt komma fram till kommunikations- och tekniklösningar som stöttar strategin och tar oss mot målet. Det är viktigt att fördela resurser på de idéer som löser problemet effektivast innan de produceras på riktigt. Vid stora projekt lönar det sig därför ofta att testa prototyper utifrån idén, för att upptäcka vilka detaljer, lösningar och budskap som tas emot bäst.

Effekt

Maximal effekt kräver kreativ höjd, smarta trafikdrivande åtgärder liksom rätt plattformsval som möjliggör att skala upp en framgångsrik teknisk lösning. Vi har den önskade effekten för ögonen redan från start och mäter kontinuerligt för att kunna leverera justeringsförslag på såväl innehåll som taktik och strategi.

Phosworks vision

Phosworks digital ideas förändrar och förbättrar människors liv genom briljanta lösningar för en hållbar framtid. Både för individen och planeten. Vi ska vara en utmanande drömarbetsplats för spetskompetens, och producera med professionell kreativitet i en miljö som präglas av flexibilitet, glädje och öppenhet.

Hållbarhet

Vi vill och kan göra skillnad. Med hjälp av vår kunskap kan vi även hjälpa andra att göra skillnad.

Professionell kreativitet

Vi pratar aldrig om effektivitet utan att ta hänsyn till kreativitet och tvärtom, det är för oss professionell kreativitet.

Flexibilitet

Vår organisation är flexibel nog att odla och fånga upp kreativitet hos individer, att hantera olika sorters projekt, och att alltid fortsätta utvecklas.

Glädje

Glädje skapar ringar på vattnet. Vi tror att glada medarbetare ger glada kunder som i sin tur ger lönsamhet.

Vi träffar gärna dig

Om du vill träffa oss så ses vi gärna. Vi träffar varje år ett stort antal företag inom en rad olika branscher. Du är alltid välkommen till slottet på en kaffe för att prata om era idéer och behov.

 

Besök gärna vår karriärsida där aktuella tjänster och frilansuppdrag ligger ute och och ni som söker praktik får gärna kontakta oss via den sidan också.