ATG International Swedish Horse Racing

Applikationer Idé & Koncept Webbutveckling

Phosworks har under åren tagit fram flera applikationer för ATG international som riktar sig mot ATG:s partners och den internationella marknaden. Navet i ATG:s internationella satsning är swedishhorseracing.com där partners och spelare kan hitta information om kommande lopp, se startlistor och få tips och nyheter om svensk hästsport.

01

Race replay

Genom  play-tjänsten ”race replay” på webbsidan kan användarna också ta del av rörligt material. lopprepriser, och värmningar uppdateras kontinuerligt på tjänsten. Kortare program om helgens kommande lopp distribueras på tjänsten varje vecka. Race replay visar repriser för de senaste 7 dagarna och uppdateras kontinuerligt när resultatet för ett nytt lopp kommmit in.

ATG Swedish Horse Racing, applikationer av Phosworks 1
02

ATG Vision pro

för de som vill ha tillgång till ett större lopparkiv finns ATG Vision Pro. En betaltjänst för den internationella publiken. Genom att logga in får användaren tillgång till hundratusentals värmningar och lopprepriser. Kopplat till tjänsten finns en avancerad sök där man kan specifika lopp och värmningar baserat på distans, häst, kusk, tränare, bana eller datum. ATG Vision hanterar cirka 10.000 hästlopp per år och har cirka 300.000 filmklipp med avancerad metadata relaterat till loppen.

ATG Swedish Horse Racing, applikationer av Phosworks 2
03

Mobila appar

Phosworks har tillsammans med ATG International tagit fram appar för iOS, Android och Apple TV som ger de internationella spelarna möjlighet att upptäcka svensk hästsport. Läs mer om apparna här.

ATG Swedish Horse Racing, applikationer av Phosworks 3
04

Motion Sense

Motion Sense Play är ett nytt sätt att uppleva hästkapplöppning. Via ett grafiskt gränssnitt kan man få upp aktuell information om en häst , odds, trender under tiden loppet körs. Det erbjuder spelaren en helt annan möjlighet att ta till sig statistik och få en bild av loppet. Med hjälp av en tidslinje kan användaren förflytta sig för att se andra lopp eller specifika delar av ett lopp. Motion Sense Play både som en live-tjänst (Motion Sense Pro) och som en gratistjänst med 15 minuters fördröjning.
Ta en titt på Motion Sense Play här. 

 

Exempel från ATG International webbplats Motion Sense för livesända travlopp.
Exempelbild från ATG International tjänst Motion Sense för livesända travlopp