Phosworks har under flera år varit involverade i att ta fram kampanjer för ATG och deras internationella verksamhet. Inte minst har det handlat om att att ta fram visuellt material för att marknadsföra konceptet "Major Races".  Totalt omfattas cirka tio svenska storlopp, däribland Elitloppet.

01

Kampanjen

Phosworks tog fram såväl idé som koncept med tillhörande filmer och grafiskt manér.  2016 lanserades kampanjen Major Races internationellt. Med den första av flera filmer för den internationella marknaden. Med mer än en kvarts miljon visningar så var kampanjen även en framgång på den inhemska marknaden.

02

Major races 2017 och 2018

Såväl 2017 som 2018 fick vi åter förtroendet att arbeta med kampanjen. Två kortare så kallade teaser-filmer togs fram som ett komplement till den ursprungliga filmen.  Dessa kortare teasers var speciellt framtagna för att fungera i olika digitala kanaler.

Phosworks har under kampanjen även agerat mediabyrå och skött digital annonsering och publicering via Facebook. Phosworks stod för idé, manus och produktion av filmerna.

 

Kundkontakt