ATG International Applikation

Applikationer UX & Design

Svensk hästsport är mycket populärt internationellt. Av den anledningen har Phosworks tillsammans med ATG International tagit fram appar för iOS, Android och Apple TV. Uppdraget har inneburit UX, design och utveckling.

Atg app av Phosworks 1
Atg app av Phosworks 2
01

iOS och Android App

Med den mobila appen ATG vision för Android och iOS kan internationella användare ta del av värmningar inför lopp, lopprepriser, relevant statistik, omsättning och utdelning för en omgång. De kan även se filmer om hur man spelar på ATG:s olika V-spel , och se en gratisversion av en liveström från ATG med 15 minuters fördröjning. ATG kan även publicera redaktionellt material i appen. Tekniken är baserad på Microsoft Xamarin som används för att utveckla native appar i både iOS och Android.

02

APPLE TV

I Apple TV-appen finns funktioner som tillgång till samtliga repriser de senaste sju dagarna, statistik och liveström. Syftet är att leverera högkvalitativt innehåll till de travintresserade på den internationella marknaden. Apple TV-appen är utvecklad i Apples Television Markup Language (TVML) som är ett XML-baserat ramverk för flexibla klient-server appar.

ATG apple TV