ATG International Applikation

Applikationer UX & Design

Svensk hästsport är mycket populärt internationellt. Av den anledningen har Phosworks tillsammans med ATG International tagit fram appar för iOS, Android och Apple TV. Phosworks har stått för, UX, design och utveckling.

01

iOS och Android App

Den mobila appen ATG vision för Android och iOS är baserad på den senaste tekniken och ger de internationella användarna möjlighet att se på värmningar inför lopp, lopprepriser samt relevant statistik, exempelvis resultat, omsättning och utdelning för en omgång.

I apparna finns även filmer om hur man spelar på ATG:s olika V-spel som producerats av Phosworks. Veckovis släpps det redaktionellt material i appen från ATG som riktar sig mot de internationella spelarna. Det finns också möjlighet att se en gratisversion av den liveström som finns från ATG (med 15 minuters fördröjning).

Apparna är baserade på  Microsoft Xamarin som används för att utveckla native appar som fungerar i både iOS och Android.

02

APPLE TV

I Apple-TV appen återfinns flera funktioner i iOS och Android apparna så som tillgång till samtliga repriser de senaste sju dagarna, statistik och Liveström.  Syftet är likväl att leverera högkvalitativt innehåll till de travintresserade på den internationella marknaden. Apple TV appen är utvecklad i Apple:s Television Markup Language (TVML)  ett XML baserat ramverk för att utveckla flexibla klient-server appar.