När GE ville visa upp sin nya modulära vaccinfabrik för världen så ställdes frågan till Phosworks hur dom bäst skulle gå till väga. Med endast en demo site, som dessutom är lokaliserad i Kina med starka restriktioner vad det avser besök så var uppgiften inte helt okomplicerad. Resultatet blev bland annat en prisvinnande kampanjwebb och en avancerad "worlds first" webbaserad VR lösning.

01

Kampanjwebb

Kampanjwebben vi tog fram hade som främsta syfte att på ett intuitivt och pedagogiskt sätt uppvisa hur enkelt det är att få en nyckelfärdig vaccinfabrik på plats, nästa var som helst i världen. Det är en scroll sajt baserad på en rad olika animationer, som understöds av ett antal filmer med fördjupande innehåll. Ni kan besöka kampanjsajten här

02

Webbbaserad VR

Nästa steg var att ge hela världen och framförallt den tilltänkta kundkretsen access till att besöka fabriken. VR låg nära till hands, men traditionell VR har inte den spridningspotential som webb har. Phosworks tog därför fram en för tiden unik webbaserad VR lösning. Framtagen för olika smart phones så fungerar sajten även på en vanlig laptop, dock utan VR upplevelsen. Ni hittar hela sajten här .

Kundkontakt