När GE Healthcare ville visa upp sin nya modulära vaccinfabrik för världen fick Phosworks frågan hur de bäst skulle gå till väga. Med endast en demosajt lokaliserad i Kina, med starka restriktioner när det gäller besök, var uppgiften inte helt okomplicerad. Resultatet blev bland annat en prisvinnande kampanjwebb och en avancerad "worlds first" webbaserad VR-lösning.

Kubio, global kampanj för GE av Phosworks 1
Kubio, global kampanj för GE av Phosworks 17
01

Kampanjwebb

Kampanjwebbens främsta syfte var att på ett intuitivt och pedagogiskt sätt visa hur enkelt det är att få en nyckelfärdig vaccinfabrik på plats. Nästan var var som helst i världen. Vi gjorde en scroll sajt-baserad webb med en rad olika animationer, samt ett antal filmer med fördjupande innehåll.

Ni kan besöka kampanjsajten här

02

Webbbaserad VR

Nästa steg var att ge hela världen, och framförallt den tilltänkta kundkretsen, möjlighet att besöka fabriken. VR låg nära till hands. Men i och med att traditionell VR inte har samma spridningspotential som webb tog vi fram en för tiden unik webbaserad VR-lösning. Det resulterade i en webb som fungerar på olika smartphones och på en vanlig laptop. Dock utan VR-upplevelsen.

Ni hittar hela sajten här .