Vår virtuella studio, ett nytt sätt att mötas!

Bortom konventionella zoom och teamsmöten finns idag förväntningar på professionellt producerade event, både hos många utförare men framförallt hos betraktaren.

Oavsett om det är en konferens, ett webbinarie, ett hybridmöte, live streaming till YouTube och andra plattformar eller ett föredrag så kommer behovet att kunna samla människor, oberoende var de befinner sig, att vara ihållande även framgent.

Med stöd av våra erfarna tekniker och producenter kan vi på Phosworks vägleda er organisation genom processen från tanke till färdig produktion.

Här kan ni samla era kunder, medarbetare eller partners både enklare och betydligt mer kostnadseffektivt än vad som tidigare varit möjligt.

Välkomna till vår virtuella studio!

En studio anpassad för dina behov

Genom modern teknologi kan vi matcha era förväntningar till en prislapp få idag kan möta. Här kan ni bjuda in gästtalare, oavsett var i världen de befinner sig, och få hjälp med innehållsproduktion i form av exempelvis förinspelade inslag och 3D visualiseringar allt förpackat i en studio helt anpassad efter era önskemål vad det avser både färg och form.

IoT Sverige

”Som konferensarrangör vill du kunna lägga all tillgänglig tid på innehåll. Det är värt otroligt mycket att kunna släppa fokus på tekniken och lita på att erfarna producenter och tekniker tar hand om den biten. Vi är mycket nöjda och glada att vi valde Phosworks digitala studio för att sända och spela in IoT Sveriges årskonferens och ser fram emot att komma tillbaka för ytterligare event i framtiden.”

-Olle Bergdahl, programchef IoT Sverige.

Prisexempel

  • Studio en dag (8h)
  • Välj mellan tre olika studios, era färger och logotyp appliceras.
  • Du kan utöver din medverkan bjuda in gäster, antingen live i studion eller via länk, presentera power points och annan grafik i sändningen
  • Vi både sänder och spelar in
  • 24000 SEK plus startavgift på 5000 SEK.
  • Inkluderar fotograf, bildproducent och ljudtekniker.

Alla priser ovan är exkl. moms.

Eventuella specialanpassningar av studiomiljöer, innehållsproduktion (förinspelade inslag, live reporter på annan plats och exempelvis 3D animeringar) offereras separat.

Vi kan även bistå med rekrytering av erfarna och välkända programledare. Offereras separat.